Živé internetové vysílání Vašich pořadů z televizního studia

Vidět je mnohem lepší než 100x číst. Naživo, nebo ve formě podcastu. Připravte pro své diváky a zákazníky interaktivní pořad vysílaný v přímém přenosu, po internetu, s možností vstupů a interakcí diváků, který je bezprostřednější a atraktivnější, než předtočená videa. 

Nechcete to zkusit živě? Podcasty a videopodcasty jsou dnes in, zkuste nejprve ty.

Kontaktujte nás

Arrow down

live broadcasting

Přímé přenosy

Začněte vysílat živě a vtáhněte svou cílovku do děje, získejte interakci díky možnosti živé reakce publika. Vyzkoušejte si přímý přenos konferencí, workshopů, kurzů, promoakcí, vnitrofiremních akcí a vlastních pořadů pro veřejnost ze studia či přímo z Vaší akce. Vaši diváci Váš pořad sledují na Vašich stránkách, Facebooku, Instagramu, na stránkách Vašich partnerů nebo na Youtube ve svém počítači, smart TV, mobilu či tabletu. Přitom komunikují s účinkujícími po Skypu, na chatu, Facebooku. Díky tomu, že mohou vstupovat a ovlivňovat děj, je zapojíte přímo do vysílání. Televizní Studio Vám přináší dosud nevídané možnosti.

nataceni-videi

Natáčení videí s okamžitým dodáním

Přijdete do studia, připravíte se, kamery čekají jen na Vás. Klapka. Několikaminutové video máte natočeno za chvíli. Hodinový pořad, pokud to dáte na první, za hodinu. Stíháme živě stříhat ze čtyř kamer, titulkovat a vkládat grafiku, podkresovou hudbu a předtočená videa, takže hotové video si můžete rovnou odvézt. Pokud potřebujete postprodukci nebo pořad přestříhat, tak ho máte druhý den.

studio rental

Pronájem studia pro TV, video, foto

Máte kameramany, střihače, nějakou vlastní techniku a potřebujete vysílat? Televizní a videostudio si můžete pronajmout jen v základní sestavě. Potřebujete natočit video bez online vysílání, např. produktové video, záznam z akce? Nebo jen potřebujete pronájem fotoateliéru?

Portfolio

Co Vám můžeme pomoci vysílat a natáčet?

Kdo jsme

Kdo za námi stojí?
Jsme tým složený z odborníků
  •  
    Tomáš MacekTomáš Macek

    Tomáš Macek

    Projekt manager, marketing, obchod

  •  

    a sehraný tým

    Bez nich by se Vaše vysílání neobešlo

Živý televizní přenos po internetu.

Prostřihy z několika kamer. Detailní a celkové záběry. Přestřihy do prezentace z notebooku, tabletu, iphonu. Živé rozhovory s účastníky. Moderátoři. Možnost zapojení diváků či spolukomentátorů u obrazovek přes chat, Facebook, Twitter, Skype, Hangout. Vkládání reklam, předtočených videí, fotografií, videoklipů, prezentací. Virtuální pozadí, dělená obrazovka, odpočty, titulkování, okno pro znakový jazyk.
 
BlackMagic design
JVC
Samsung
Canon
 
 

Kontakt

Chcete se nezávazně přijít podívat na ukázkové vysílání? Máte nápad na online vysílání? Rádi se s Vámi sejdeme, probereme Vaši představu. Pomůžeme Vám, nebo navrhneme typ pořadu, vysílací schéma, scénář, scénu a zajistíme komplet vysílání. Napište nám, zavolejte :)

Televizní studio, Hráského 25,
Praha 11 (ve studiu digifoto.cz)

777 55 66 81

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.